Marian Iancu dixit: Sunt consecvent cu ideile mele

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.04.2012 13:18 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Marian Iancu, preşedinte C.A. al FC Politehnica Timişoara: "Ma bucura faptul ca membrii Druckeria fac politica si ma feresc sa-i numesc ipocriti. Sunt consecvent cu ideile mele, iar faptul ca tot mai multe persoane afiliate spiritului Poli se implica, il consider foarte important si de mare actualitate.

Ma mai bucura de asemenea faptul ca Gheorghe Ciuhandu nu mai candideaza. Incep sa inteleg de ce impotriva evidentei, si ma refer la forta si rezultatele clubului, ne-a lasat fara o parte importanta din bugetul echipei pentru campionatul 2010-2011, cu consecintele deosebit de grave pe care le cunoasteti. Chiar si in aceste conditii, infruntand un sistem corupt am iesit vicecampioni. Incep sa inteleg din ce in ce mai multe. Urmaresc atent ce se intampla la Consiliul Judetean. Exista o asemanare clara si concertata a celor doua entitati in relatia cu clubul si cu obligatiile asumate public, raportate la punerea lor in practica. Toate acestea ma obliga sa-mi regandesc pozitia fata de fotbal in general si de Poli in special. Se impune urgent o noua interventie personala cu lichiditati, pentru a asigura necesarul participarii pana la final in competitia in care ne aflam, cat si pentru a crea cadrul si conditiile pentru viitorul echipei.
Duelul electoral intre Dl. Orza si Dl. Robu este unul clar alb-violet! Ambii sunt captivi din proprie initiativa ai fenomenului social Poli. Faceti voi diferenta in favoarea celui care va avea si puterea necesara de a onora promisiunile din timpul campaniei ce va urma, ca parte din contextul politic de dupa alegeri. A sosit timpul ca Timisoara sa se ancoreze activ in interiorul puterii ce va rezulta si sa capitalizeze beneficiile acestui fapt (stadion nou, etc).
Dupa 1 mai, dar nu mai tarziu de prima decada a lunii respective, va voi prezenta simplu, dar in detaliu pasii noului si totodata vechiului club de fotbal Politehnica Timisoara."

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.