Marian Iancu: Domnilor, dragostea si respectul nu se conditioneaza!

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 24.04.2012 15:51 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Marian Iancu, presedinte C.A. al FC Politehnica Timisoara, a dat publicităţii o luare de poziţie, în care lansează un atac dur la primarul Gheorghe Ciuhandu şi la viceprimarul Adrian Orza: "Minciuna si dezinformarea trebuie sa inceteze!Este prea mult, ele au atins cote de nebanuit. Poli nu a cersit niciodata bunavointa, nu a stat cu mana intinsa si nu s-a comportat niciodata sub demnitatea ei. Cu atat mai mult, eu! Domnule Orza, continuand sa comentati politic asocierea Consiliului Local cu Poli, inducand prin neadevar ideea bunului samaritean, care din dragoste si respect a sarit in ajutorul clubului, m-ati obligat sa fac public contractul de asociere si anexa care il completeaza. Cand a aparut pe stadion bannerul cu „Tigan cersetor” am rezistat tentatiei de a replica. Dar a sosit momentul adevarului. Suporterii alb-violeti trebuie sa cunoasca raportul plata contra obligatii. Asa-zisa darnicie a cuplului Orza-Ciuhandu a avut o fata ascunsa. Cand au gandit contractul, au pus atatea conditii, pe care Poli le-a acceptat, incat erau siguri ca nu le vom acoperi. Clauza de rezolutiune de drept impusa avea darul sa-i absolve de asa-zisa sustinere, iar vina avea sa cada in sarcina exclusiva a clubului. Ei, bine, nu s-a intamplat asa. Am indeplinit toate obligatiile asumate, am trecut cu brio toate controalele din partea celor abilitati prin contract si lege, am facut performanta sportiva, atat la seniori, cat si la juniori, am fost in Europa etc.
Pentru ca toate acestea s-au intamplat impotriva estimarii cuplului Orza-Ciuhandu, acestia au hotarat, la expirarea contractului, sa nu il mai prelungeasca. Ceea ce era de demonstrat...
Domnilor, dragostea si respectul nu se conditioneaza! Se dau gratis sau nu se dau. Dar atunci cand conduceti o comunitate aveti obligatia sa o faceti. Realitatea palpabila este ca impreuna, dle Orza si dle Ciuhandu nu stiti sa faceti oamenii fericiti. Nu stiti sa hraniti orgoliul din sufletele a zeci de mii de suporteri alb-violeti. Va spun asta pentru ca ati avut tot timpul din lume sa o faceti si s-a dovedit contrariul. Ati avut grija sa distrugeti o constructie bine fundamentata si asta doar pentru ca nu v-ati dorit-o. Ipocriti si rautaciosi, ati aratat cu degetul spre mine, fara sa va ganditi ca raul cel mare il faceti clubului(...). Performanta, reclama, facilitati si investitii, toate acestea reprezinta munca si responsabilitate, ceea ce trebuie sa faca un club pentru a exista. In niciun caz sa cerseasca mila, asa cum lasa se inteleaga dnii Orza si Ciuhandu (...)."

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.