Marian Iancu ii va transfera pe Tames, Sepsi, Curtean si Goga

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 04.01.2012 16:39 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timisoara - Marian Iancu, preşedintele consiliului de administraţie al F.C. POLITEHNICA TIMISOARA S.A. a transmis un comunicat prin care şi-a anunţat obiectivele administrative pentru anul 2012:
1) Reorganizarea actionariatului, prin atragerea Consiliului Local Timisoara, a Consiliului Judetean Timis si a Universitatii Politehnica.
2) Reorganizarea – pe cale de consecinta a pct.1- a Consiliului de Administratie si a executivului societatii pe actiuni FC Politehnica Timisoara.
3) Restructurarea personalului si incadrarea tuturor activitatilor in interiorul unui buget real, in care costurile sa fie sustinute de venituri certe, fie ele minime, dar sigure, in ceea ce inseamna incasarea lor in timp util.
4) Reorganizarea administratiei sportive.
5) Dezvoltarea departamentului de marketing .Transparenta totala in relatia cu presa de specialitate, atat locala, cat si nationala.
6) Depasirea tuturor impunerilor din Manualul de licentiere pentru anul competitional 2012-2013. Acest punct depinde in mod covarsitor de realizarea obiectivelor administrative enumerate mai sus. Se vor face simularile necesare si se vor lua in calcul consecintele faptului putin probabil, dar real de a continua si in anul competitional urmator in Liga II, in mod evident daca nu vom reusi reorganizarea actionariatului cu toate consecintele benefice ale acesteia.

Obiectivele sportive pentru anul 2012 pe care Marian Iancu le urmăreşte:

1) Reforma grupului de jucatori de la prima echipa, prin continuarea schimbului de generatii.
2) Coborarea mediei de varsta sub 23 de ani, prin promovarea tinerilor jucatori din propria pepiniera, dar si prin transferul unor fotbalisti de mare potential.
3) Incadrarea bugetului aferent primei echipe in contextul veniturilor real estimate.
4) Imprumutul sau vanzarea unor jucatori, posibil de inlocuit in asa fel incat sa nu fie puse in pericol rezultatele si obiectivele propuse.
5) Formarea unei echipe asa cum a fost descrisa mai sus are ca termen de realizare vara anului 2012, nu mai tarziu, urmand ca grupului nou creat sa i se asigure un minim de continuitate estimat la 1,5-2 ani competitionali pentru a atinge nivelul maxim de eficienta.
6) Formarea prin selectie severa a unui grup valoros de tineri jucatori in cadrul echipei a doua a clubului, in jurul mediei de varsta de 19 ani, care sa asigure schimbul de generatii viitoare incepand cu anul competitional 2015-2016.
7) Clasarea pe locul I in anul competitional 2011-12, aceasta creand posibilitatea promovarii in Liga I.

Reunirea lotului primei echipe se va face incepand cu 15-16 ianuarie 2012, se arată în comunicat, cantonamentele urmând a avea loc la Debrecen (Ungaria) si Marbella (Spania), in perioadele 26 ianuarie – 4 februarie 2012, respectiv 12 februarie – 24 februarie 2012.
Printre transferurile realizate se numără George Petcut (de la Unirea Alba Iulia) si Rover Carstea (de la FC Arges), iar posibile imprumuturi sau plecari definitive sunt posibile in cazurile lui Iulian Tames, Laszlo Sepsi, Alexandru Curtean si Dorin Goga.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.