Mav Glissando se bate pentru titlul de campioana

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 04.07.2013 12:45 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

La finalul săptămânii, la Hunedoara, va avea loc cea de-a VII-a ediţie a Campionatului Naţional de Minifotbal la care vor participa cele mai bune 20 de echipe din cele peste 2.000 înregistrate în întreaga ţară.
În urma tragerii la sorţi echipele calificate în această fază a competiţiei au fost repartizate în 4 grupe,

Grupa A (Salamandra Zalău, CSD Deva, Phoenix Craiova, Railex Suceava, Dolce Vita Târgu Jiu),
Grupa B (Fortuna Buzău, Juventus Sibiu, Roş Albaştrii Satu Mare, Pandurii Târgu Mureş, Dorally Mall Constanţa),
Grupa C (Lis Affair Tomeşti Iaşi, Oz-Er Golden Boys Bacău, Euro Impact Roman, Oţelul Galaţi, Phoenix Hunedoara) şi
Grupa D (Mav Glissando Timişoara, AS Vispeşti 2010 Ploieşti, Smart Baia Mare, ABC United Bucureşti, Old School Football Arad).
Ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă se vor califica în sferturile competiţiei, pentru ca în cursul zilei de duminică să se desfăşoare semifinalele, finala mică şi finala.

Anul acesta, printre jucătorii de minifotbal care se vor afla pe teren se numără pe de o parte şi foşti fotbalişti care au evoluat la echipe de tradiţie, cum ar fi Petre Marin, Adrian Pitu, Gigel Coman, Bogdan Onuţ, Ciprian Mozacu, Adrian Neaga, Stelian Carabaş, Leonard Naidin sau Mihai Guriţă, iar pe de altă parte inclusiv componenţi ai echipei naţionale de minifotbal, triplă campioană europeană, Cristian Popa, Nicolae Constandana, Miroslav Nicolin, Sorin Ghiuş, Călin Pantelimon, Mircea Popa şi Călin Trohin.
Tot o premieră pentru minifotbalul românesc este şi transmiterea în direct a meciurilor din cadrul Campionatului Naţional de Minifotbal de către postul naţional GSP TV, după următorul program: vineri de la ora 14.00, sâmbătă de la ora 11.00 şi duminică de la ora 12.00.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.