Mihai Stoichescu si Vlad Rosu s-au impus la Sfantu Gheorghe

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 06.10.2014 12:34 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Piloţii Moto Extrem Lugoj, Mihai Stoichescu şi Vlad Roşu, s-au intors cu doua locuri intai de la etapa a V a Campionatului privat - Motocross Cup, desfaşurata pe noua pista de la Sfantu Gheorghe.

Stoichescu a intrat in cursa la profesionişti, clasa MX1, deşi nu este complet refacut şi simte inca dureri dupa ce in vara şi-a rupt mana la un antrenament.

“Din punct de vedere al rezultatelor mai bine de atat nu se putea. Mihai a caştigat datorita conjuncturii, pentru ca el nu este la capacitatea maxima, deoarece inca are probleme cu mana. Principalul lui competitor, Adrian Raduţa, nu s-a bagat la cursa pentru ca se menajeaza pentru campionatul balcanic, acolo unde este lider”, a declarat Liviu Jigmond, antrenorul celor de la Moto Extrem.

Tot la clasa MX1, dar la amatori, Vlad Roşu a demonstrat inca odata ca este cel mai bun.
Lugojeanul a caştigat primul loc, dupa o perioada dificila prin care a trecuta.
In primavara acestui an, tot la o cursa Motocross Cup, şi-a fracturat mana şi nu a mai putut concura o perioada.

“Vlad nu mai are probleme medicale şi a facut o cursa foarte buna, aşa cum ma şi aşteptam, chiar daca la amatori a fost cea mai interesanta disputa, deoarece au fost peste 30 de piloţi la linia de start”, a mai spus Jigmond.

Piloţii Moto Extrem se pregatesc pentru ultima etapa din campionatul naţional, care ar trebui sa aiba loc in aceasta saptamana.
Mihai Stoichescu este lider la profesionişti, unde poate obţine un nou titlu.
Vlad Roşu a lipsit mai multe etape, din cauza accidentarii, şi nu mai are şanse la primul loc, insa daca caştiga ultima etapa poate termina pe poziţia a treia a campionatului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.