Mirabela reprezinta Timisoara la Concursul international de culturism si fitness

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 12.11.2015 14:45 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Concursul internaţional de culturism şi fitness Cupa libertaţii Memorial Vasile Balmuş a ajuns la cea de-a 27-a ediţie şi se va desfaşura la Timişoara in 15 noiembrie 2015, la Casa Tineretului, cu incepere de la ora 17.

Pe de alta parte, Florin Teodorescu va organiza şi in acest an ediţia a 10-a a concursului “Clasic Florin Teodorescu”,  care se va desfaşura in 14 noiembrie, la Lugoj, in incinta Teatrului Traian Grozavescu, cu incepere de la ora 17.

Concursul internaţional de culturism şi fitness este dedicat celui care, la numai 26 de ani, sportivul Vasile Balmuş, se stingea in 1989, impuşcat in 17 decembrie.
“Am refuzat sa trec strada, l-am lasat sa se duca, in momentul cand a trecut strada armata l-a impuşcat. Norocul, sau aşa a fost ca eu sa nu trec strada cu el, eu am ramas şi faptul ca am ramas ii dedic in fiecare an acesta competiţie”, işi aduce aminte Florin Teodorescu.

La concursul din Timişoara vor participa sportivi din Serbia, Iugoslavia, Ungaria şi Romania.
Concurenţa va fi una foarte puternica, intrucat Ungaria se claseaza pe primul loc in Europa şi vor fi prezenţi la competiţie cei mai buni sportivi din lot.
Juriul va fi format din 5 arbitri.
Prezenti alaturi de promotorul Florin Teodorescu, sunt Hutiu Marius, care va concura la categoria master, si Ionescu Mirabela, care va concura la modele.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.