Mircea Sandu a primit un trofeu de excelenta de la Guvern

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 06.03.2014 11:00 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Razvan Burleanu a fost ales, pe 5 martie a.c., noul Preşedinte al Federaţiei Romane de Fotbal, cu ocazia Adunarii Generale a FRF, ce a avut loc la Casa Fotbalului.
Au fost necesare doua tururi de scrutin.
In primul tur, dupa ce Marcel Puşcaş, unul dintre cei cinci candidaţi, a anunţat ca-şi retrage candidatura, rezultatul votului exercitat de membrii afiliaţi a fost urmatorul: Razvan Burleanu: 72 de voturi, Vasile Avram: 59 voturi, Gheorghe Chivorchian: 29 voturi, Sorin Raducanu nu a primit niciun vot, 13 voturi au fost declarate nule.

Primii doi clasaţi la finele primului tur de scrutin au participat, conform prevederilor Statutului FRF, la cel de-al doilea tur, care a dat urmatorul verdict: Razvan Burleanu: 113 voturi, Vasile Avram: 59 voturim, Un vot a fost declarat nul.

Aceeaşi Adunare Generala a FRF a acordat, la propunerea Comitetului Executiv al FRF, titlul de Preşedinte de Onoare al FRF lui Mircea Sandu, care a ocupat funcţia de Preşedinte al FRF din ziua de 9 august 1990, fiind reales ulterior, ultima oara in 2010.
Pe de alta parte, preşedintele de onoare al Federaţiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a primit, din partea lui Carmen Tocala, Ministru Secretar de Stat, un Trofeu de Excelenţa, acordat de Guvernul Romaniei, Ministerul Tineretului şi Sportului.
Trofeu menit sa recompenseze contribuţia adusa in promovarea Romaniei, in sport şi prin sport, in intreaga sa activitate de Preşedinte al FRF...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.