Motocrosistii lugojeni revin pe circuitul de la Sfantu Gheorghe

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 03.10.2014 18:59 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Campionatul privat - Motocross Cup continua sambata, 4 octombrie, cu etapa a V-a de la Sfantu Gheorghe, pe un circuit renovat din temelii, care va intampina motocrosisti de top din tara.
Printre organizatori se afla principalul adversar al lugojeanului Mihai Stoichescu, Adrian Raduta, lider in Campionatul Est European de Motocross, dar si pilotul Mihai Cociu, din Republica Moldova, un pilot cu experienta in Campionatul Mondial de Motocross.
Competitia va fi una destul de dura, insa Clubul MotoExtrem Lugoj participa cu cei mai buni piloti, la clasa de profesionisti cu Mihai Stoichescu, iar la amatori va participa Vlad Rosu.

„Competitia si antrenamentele se vor desfasura sambata, noi vom participa cu trei sportivi Stoichescu, Rosu si cred ca va veni si Iovita tot la amatori. Pentru noi nu este o competitie foarte importanta, vom merge mai mult sa vedem forma in care se afla Mihai si Vlad, este mai mult un antrenament pentru noi, iar avand in vedere ca anul acesta au fost organizate putine curse, sportivii au nevoie de a lua un start alaturi de alti sportivi, plus ca Mihai isi doreste sa vada cat de in urma a ramas fata de ceilalti din cauza accidentarii la mana pe care a suferit-o ”, a declarat Liviu Jigmond, presedintele Clubului MotoExtrem Lugoj.

Ambii piloţi lugojeni revin in competiţii dupa ce au suferit accidentari destul de grave, care s-au soldat cu fracturi la maini pentru cei doi sportivi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.