Nicolae Robu a simtit fiorul bucuriei. Sportive

Scris de Titus Balan | Publicat in 23.09.2012 09:23 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu a ţinut să felicite întreaga suflare care e alături de noul club format de autorităţi, de la jucători, antrenori şi personalul clubului, până la noua galerie, care, crede el, "se conturează conform tradiţiei Timişoarei". 

"ACS Poli a obţinut o frumoasă victorie astăzi, în faţa echipei Unirea Alba Iulia, ocupanta locului 4 în clasamentul Ligii a II-a, Seria 2. Cei care am fost în tribune am avut nu numai bucuria victoriei, ci şi pe aceea a unui joc frumos, cu o mulţime de faze de gol create de echipa noastră, atât în prima repriză, cât şi în cea de-a doua şi cu un număr important de goluri marcate" - şi-a început Nicolae Robu postarea pe reţeaua de socializare care l-a "ajutat" să înfiinţeze noua galerie a echipei.
Tot prin intermediul Facebook, Robu a ţinut să felicite pe toată lumea pentru partida cu Unirea ALba Iulia, inclusiv galeria, care, deşi a fost prezentă în număr foarte mic, şi-a făcut simţită prezenţa mai mult decât în partida contra celor de la UTA, când în Peluza Sud nu s-a scandat mai mult de cinci minute, şi asta doar ca răspuns la galeria arădenilor. "Felicitări jucătorilor, felicitări antrenorilor, felicitări personalului de conducere şi de execuţie al clubului şi, nu în ultimul rând, felicitări noii galerii, care se conturează frumoasă, conform tradiţiei Timişoarei în materie. Hai Poli!" - şi-a încheiat Robu mesajul.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.