Nu-i nimeni di vina pentru ce s-a intamplat cu Botosaniul...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 28.07.2015 17:33 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Consiliul Director al clubului ACS Poli a analizat in şedinţa din 28 iulie 2015, situaţia creata la partida ACS Poli Timişoara – FC Botoşani, din etapa III a Ligii I, desfaşurata pe 27 iulie a.c., cand n-au putut evolua fotbaliştii Alexandru Curtean şi Andrei Artean.
In cadrul şedinţei, s-a luat decizia de a se sancţiona pecuniar cele trei persoane responsabile din cadrul clubului, transmite intr-un comunicat de presa preşedintele C.D. Liviu Anton.

Trei jucatori, Alexandru Curtean şi Andrei Artean, de la Poli Timişoara, respectiv Radoslav Dimitrov, de la FC Botoşani, legitimaţi conform regulamentelor Ligii Profesioniste de Fotbal, au avut unele inadvertenţe in licenţele de joc.
Deşi cele doua cluburi au cazut de acord ca ei sa evolueze in acest meci, fiind vorba doar de o eroare materiala, brigada de arbitri a luat decizia de a nu le acorda acest drept, avand aceasta autoritate conform Regulamentului de organizare a activitaţii fotbalistice.
Indiferent de decizie, jocul nu putea sa fie caştigat la masa verde de nici o echipa, aşa cum jocurile anterioare ale formaţiilor Poli Timişoara şi FC Botoşani raman omologate cu scorurile din teren.
Cei trei jucatori au contracte in regula şi vor putea evolua in meciurile urmatoare.
Culpa comuna cluburi-LPF a facut ca startul jocului sa fie intarziat cu 27 de minute, spre disconfortul spectatorilor, telespectatorilor, jucatorilor şi oficialilor, fapt pentru care ACS Poli işi cere scuze.
 
”Pentru ca pretindem ca suntem un club profesionist, este normal sa sancţionam şi persoanele responsabile din cadrul clubului, chiar daca vina acestora a fost parţiala”- conchide Liviu Anton.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.