Peste 500 de perechi de dansatori sportivi la Bucharest Grand Ball

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 11.12.2015 18:28 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Ultimul eveniment din calendarul Federatiei Romane de Dans Sportiv (F.R.D.S.) pe anul 2015 este programat pe 12 si 13 decembrie la Rin Grand Hotel (sala Bucuresti) din capitala.
Bucharest Grand Ball, aflat la prima ediţie, este organizat de cluburile Generatia 9 si Zedan’s, sub egida F.R.D.S., si reuneste la start peste 500 de perechi de dansatori sportivi din toata tara.

Va fi o competitie de 5 stele, greutatea acesteia fiind accentuata si de show-rile oferite de perechea Roman Ciflici &Mirona Gliga, campioni mondiali de show latino, dar si de perechile Rares Cojoc & Andreea Matei, Csaby & Valentina Toth, Razvan & Olga Manole, Alexandru Miculescu &Andra Pacurar, Valeriu Leontiev & Carla Cureliuc.

Pe langa perechile de top din dansul sportiv romanesc vor sustine show-uri si cuplurile Lucian Stan & Raluca Aldea (tango argentinian), respectiv Catalin Munteanu & Andreea Aldea (salsa).

De altfel, Bucharest Grand Ball va cuprinde pe langa competitiile de dans sportiv si concursuri deschise de salsa si bachata.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.