Piloti timisoreni pe pista din Eschdorf, in Luxemburg

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 14.10.2014 19:42 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

In weekendul 11-12 octombrie, a avut loc la Eschdorf, in Luxemburg, etapa FIA MASTERS 2014, prima etapa de acest gen in anul competitional 2014.
Au fost prezente 22 de tari, printre care s-a incadrat si Romania.
Pilotii care au dus drapelul Romaniei la Luxemburg au fost Szene Raul si Botez Sorin, care sunt mandri ca sunt din Timisoara:

“A fost un weekend plin de entuziasm, emotii, evenimente mai mult sau mai putin placute. Ne bucura faptul ca am fost prezenti la aceasta etapa si ca am dus steagul Romaniei la Luxemburg. A fost o atmosfera foarte prietenoasa, organizatorii au fost extraordinari si ne-am facut prieteni din multe alte tari. A fost o experienta unica! Pentru ca suntem mandri ca suntem timisoreni am dus blazonul orasului Timisoara la Luxemburg pentru promovarea imaginii orasului si pentru ca ne dorim foarte tare ca in anul 2021 Timisoara sa fie numita capitala europeana a culturii, considerand ca acesta este un prim pas in realizarea acestui lucru. Administratia locala, prin consilierul local Grigore Grigoroiu, si-a aratat suportul si am inceput chiar discutiile pentru organizarea unei etape la nivel european in Timisoara in viitorul apropiat”.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.