Poli, la o parte! Vine Ripensia!

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 29.09.2012 18:35 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Ripensia s-a impus şi partida din deplasare de la Diniaş, unde elevii pregătiţi de Suciu şi Olariu au învins cu scorul de 4-0.
Ripi a deschis rapid scorul, Adrian Boghian centrând de pe partea stângă, iar Mureşan deviind balonul în plasa adversă.Tot după serviciul lui Boghian s-a dublat avantajul, Petrişor înscriindu-şi numele pe lista marcatorilor, a anunţat Sergiu Suciu-Raca.
Repriza secundă a fost tot una de luptă, tot Boghian fiind cel care reuşea, în minutul 75, să rupă de tot echilibrul prin golul de 3-0. Acelaşi Boghi la servit excelent pe Năvală 4 minute mai târziu, acesta reuşind să fructifice printr-o frumoasă execuţie la colţul lung, din interiorul careului.
Pentru Ripensia urmează, miercuri, amicalul cu ACS Poli Timişoara, meci ce va avea loc pe stadionul Electrica, cu incepere de la ora 16, iar vineri, de la ora 15, partida de campionat cu CSS Bega, tot pe teren propriu.
Iată şi echipa Ripensiei: Mercescu – Hoţa (Mihai), Uzun, Mureşan, Păscăleanu – Petrişor (Costândana), Rumega, Michi, Mogoş (Năvală) – Nichitean, Boghian (Chevereşan). Pe bancă: Filip, Melcioiu, Rudăreanu.
După 4 etape, Ripensia Timişoara acumulează maxim de puncte în clasament, fiind lider de necontestat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.