Prima tura ciclista VpB din 2012

Scris de Titus Balan | Publicat in 19.05.2012 17:35 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

”Verde pentru Biciclete” lansează sezonul 2012 al turelor cicliste bănăţene, prima dintre acestea urmând a avea loc duminică 20 mai 2012, cu plecare de la Casa VpB începând cu ora 13:00.

Pasionaţii de plimbări cu bicicleta în aer liber sunt obişnuiţi cu ceea ce înseamnă turele cicliste bănăţene, prima din 2012 urmând a avea loc duminică. Punctul de plecare a fost stabilit, ca de obicei, la Casa ”Verde pentru Biciclete” (parcarea TIMCO, din strada Circumvalaţiunii). ”Startul” va avea loc la ora 13:00, circuitul, cu o lungime de 55 de kilometri având următorul traseu: Catedrala Mitropolitană, Bulevardul Liviu Rebreanu, Calea Buziaşului, Moşniţa Nouă, Albina, Digul râului Timiş, Pădurea Giroc, aatul Giroc, Calea Girocului. Durata de parcurgere a fost estimată la aproximativ 5-6 ore, înainte de plecare urmând ca cei care nu au numere de biciclist să fie ”înmatriculat” e volunatrii VpB.
Pentru a putea participa la acest eveniment bicicliştii sunt îndrumaţi de organizatori să fie dotaţi cu cele necesare în orice situaţie de urgenţă, de la pompă şi cameră de aer de rezervă, până la apă, hrană, cască şi îmbrăcăminte adecvată condiţiilor meteo şi temperaturilor exterioare.
Aceasta este prima tură bănăţeană pe 2012, acest an aducând încă cinci astfel de ture, acestea devenind o tradiţie în această zonă, primele ture bănăţene având loc în 2009. ”Scopul nostru este acela de încuraja mişcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă” anunţă VpB.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.