Regal de badminton la Universitatea de Vest

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 11.04.2014 13:27 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Universitatea de Vest din Timişoara, prin Facultatea de Educaţie Fizica si Sport, organizeaza Campionatul Naţional Universitar de Badminton, competiţie ce se regaseşte in calendarul competiţional al Federaţiei Sportului Şcolar si Universitar si al Ministerului Educaţiei Naţionale.
Tradiţia Campionatului Naţional Universitar de Badminton a fost readusa in viaţa sportiva la iniţiativa Universitaţii de Vest din Timişoara şi a Federaţiei, dupa mai mulţi ani in care competiţia nu s-a mai desfaşurat.

“Readucem in viaţa comunitaţii acest campionat naţional universitar pentru ca dorim sa promovam performanţa, valorile şi importanţa practicarii sportului. UVT este o universitate comprehensiva, astfel ca, pe langa procesul de educaţie şi cercetare, contribuim la toate componentele vieţii oraşului, de la cultura, la activitaţi sportive”, spune rectorul Universitaţii de Vest din Timişoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Competiţia are loc in perioada 11 - 13 aprilie, iar probele competiţiei sunt simplu masculin; simplu feminin şi dublu mixt, reunind aproximativ 30 de participanţi din intreaga ţara.
Competiţiile se vor desfaşura pe intreg parcursul zilei de sambata, de la ora 9, in sala mare a Facultaţii de Educaţie Fizica şi Sport şi sunt deschise publicului larg.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.