Regal de box la sala Constantin Jude

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 06.12.2011 10:03 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Timişorenii sunt invitaţi la un adevărat regal de box în 9 decembrie, la sala Constantin Jude (Olimpia) unde se va desfăşura ultima etapă din faza grupelor a Euroligii BoxingOne Championship.În această etapă, boxerii de la Timişoara Lions vor încrucişa mănuşile cu sportivii de la Motorul Arad, într-un duel sportiv deja consacrat în zona de vest a ţării. Gala de box va începe la ora 18.

În deschiderea competiţiei, va avea loc şi Cupa României, o competiţie pugilistică cu tradiţie deja în Timişoara, organizată de Clubul Sportiv Banatul şi de Asociaţia Judeţeană de Box în memoria lui Dumitru Senciuc.
Începând cu ora 18, lucrurile se vor încinge pentru gala de box din cadrul BoxingOne Championship. Ca o noutate absolută, această gală de box va fi deschisă de un mini-concert life al trupei timişorene The Radicals, o trupă bine cunoscută tineretului timişorean.
Lotul Timişoara Lions pentru această confruntare nu este încă întru totul definitivat. Momentan toţi boxerii timişoreni se află într-un cantonament la Bucureşti, în urma căruia antrenorul Gheorghe Biea va stabili cu exactitate lotul Timişoara Lions. Meciul din 9 decembrie este extrem de important pentru gruparea timişoreană, întrucât aceasta ocupă momentan locul doi al grupei, fiind devansată de echipa maghiară Debrecen Thunders. Obiectivul timişorenilor este calificarea în semifinale, dar pentru aceasta Timişoara Lions trebuie să se impună asupra boxerilor din Arad la un scor cât mai mare.
În ceea ce priveşte spectacolul din afara ringului, nu va lipsi nimic din ceea ce a fost galele anterioare din cadrul BoxingOne Championship. În jurul ringului vor fi montate din nou schele de lumini, iar toată sala Constantin Jude va fi împânzită cu lumini, lasere şi fum. Evident, nu vor lipsi nici fetele frumoase care-i vor aduce pe boxeri în ring. De asemenea, vor fi prezenti la aceasta confruntare fostii campioni MIhai Leu si Francisc Vastag.
Singurul lucru care se va schimba este faptul că la această gală, accesul în sala Constantin Jude se va face pe bază de bilet de intrare, fapt decis datorită unei lipse acute de susţinere financiară. Preţul unui bilet este de 5 RON. Biletele pot fi procurate de la Clubul de Box Banatul, de la agenţia de turism Cardinal sau de la sediul PNL Timis.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.