Revelatia campionatului national de motocros va fi de la Lugoj!...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 30.03.2014 21:34 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj şi-au indeplinit doar pe jumatate obiectivul la Cupa FRM MX de la Buzau.

Buzaul a gazduit duminica (30 martie), Cupa FRM MX la Motocros, prima competiţie oficiala din acest sezon.
Sportivii au alergat in cadrul claselor 50, 65, 85, MX1, MX2, MX2 jr, Amatori, Veterani şi Quad.

Din pacate, multiplul campion naţional Mihai Stoichescu a reuşit sa obţina doar locul al doilea, la clasa MX1 - profesionişti, fiind invins de catre rivalul sau, bucureşteanul Adi Raduţa.
Mihai Stoichescu şi-ar fi dorit enorm victoria, mai ales ca pe 2 aprilie işi serbeaza ziua de naştere şi implineşte 27 de ani.

“Din pacate, Mihai a pierdut din viteza şi nu mai merge aşa de bine ca in anii trecuţi. A avut probleme de aderenţa şi din cauza pistei care a fost execrabila, insa el are cateva probleme pe care trebuie sa le corectam pana la prima etapa de campionat, din luna mai. Speram sa şi reuşim!”, a declarat antrenorul Liviu Jigmond.

Surpriza placuta a fost lugojeanul Vlad Roşu, debutant in competiţiile oficiale de motocros, care a reuşit sa domine competiţia de amatori şi sa caştige Cupa FRM MX.

Sportivul Moto Extrem a caştigat la diferenţa mare ambele manşe şi confirma faptul ca ar putea fi revelaţia campionatului in acest an.

“Vlad, chiar daca este debutant, a demonstrat ca are talent şi ca se poate bate la titlu chiar din acest an. A scos cam jumatate din timpul pe care l-au scos profesioniştii, ceea ce ne da incredere ca de anul viitor ar putea sa concureze alaturi de ei”, a mai spus Liviu Jigmond.

Antrenorul celor doi piloţi de la Moto Extrem susţine ca intrecerea de la Buzau a fost un test important şi ca in timpul ramas vor avea mult de munca.

“A venit bine aceasta cupa. Pacat ca Mihai nu a reuşit sa se impuna, insa poate e bine ca s-a intamplat aşa, pentru ca in felul acesta ştim ce avem de facut şi, in luna mai, la prima etapa de campionat o sa ne prezentam mai pregatiţi”, a mai adaugat antrenorul clubului lugojean.

Cupa FRM MX, de la Buzau, nu conteaza in acumularea punctajului pentru Campionatul Naţional Individual de Motocros. 

Prima etapa a campionatul va avea loc in 3-4 mai, la Valea lui Mihai, Oradea.  

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.