Ripensia l-a termoficat pe Batranu

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 29.10.2012 21:25 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Ripensia s-a impus în cea de-a doua deplasare dificilă consecutivă pe care a avut-o, înfruntând pe stadionul Calor foşti divizionari A precum Florin Bătrânu sau Ovidiu Cuc, într-o echipă întărită şi cu alţi tineri valoroşi, unii chiar de ligile D sau C.Galben-roşii s-au impus la final cu scorul de 3-0, spune Sergiu Suciu-Raca, pe siteul Ripensiei.
Atacurile ripensiste s-au concretizat abia în minutul 30, când decarul Miro Nicolin l-a servit excelent pe colegul de la echipa de minifotbal MAV-Glissando,Năvală.
În minutul 40 istoria primului gol s-a repetat, pentru 2-0 la pauză.
Pe fondul neputinţei, pe final, Florin Bătrânu a avut o intrare total nesportivă la mijlocaşul Michi, aplicându-i o ˝talpă˝ direct pe gleznă. Tânărul jucător al Ripensiei a părăsit terenul cu ochii în lacrimi.
Trecând peste acestea, ripensiştii, prin marcatorul Boghian şi pasatorul Năvală, au mărit avantajul la scor de forfait în minutul 81.
Termo (antrenor Ionel Bolog): Bota – Butaru, Mureşan (Mircea Bătrânu), Nicolae Crişan (Miclea), Butnaru, Cuc, Butnaraşu, Avram, Negruţ, Oprean ( Tudor), Fl Bătrânu.
Ripensia (manager Radu Suciu): Mercescu – Hoţa, Uzun, Mureşan, Petrişor – Năvală, Michi (Mogoş), Costândana, Popa – Nicolin (Nichitean) – Boghian (Petre)
Datorită indisponibilităţii arădenilor, amicalul cu UTA a fost amânat, urmând a stabili o dată ulterioară. În locul amicalului de la Arad, Ripi va disputa vineri un joc în familie, împotriva colegilor de la Electrica Timişoara.
Au mai rămas doar două etape de disputat din turul campionatului, prima dintre ele fiind o nouă confruntare dificilă pentru galben roşii, împotriva Timişului II Şag. Partida va avea loc vinerea viitoare, pe date de 9 noiembrie, de la ora 14, şi se va disputa în fieful de pe arena Electrica. Pentru ultima etapă, Ripensia se va deplasa la Liceul Sportiv Banatul.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.