Ripensia nu crede in lacrimi

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 05.10.2012 19:56 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Ripensia continua seria fără greşeală din Campionatul Municipal, reuşind o nouă victorie lejeră, trecând, la pas, de CSS Bega, cu scorul de 12-0,anunţă Sergiu Suciu-Raca - Website, Social Media&PR Manager la F.C. RIPENSIA TIMIŞOARA. Ripi se menţine, astfel, pe prima poziţie a clasamentului, acumulând maximum de puncte după 5 etape şi un golaveraj de invidiat: 43-2.
Galben-roşii au deschis rapid scorul, căpitanul Andrei Uzun reuşind primul său gol în campionat la capătul unui corner executat de Nicolin. 8 minute mai târziu, acelaşi Nicolin a aruncat o minge în careu, din lovitură liberă, iar Havril, de la oaspeţi, a deviat nefericit în propria poartă. A urmat o uşoară relaxare a băieţilor noştri, Nichitean ducând scorul a 3-0 ˝abia˝în minutul 36. După alte ocazii şi combinaţii frumoase, Costândana a stabilit scorul la pauză, fructificând din faţa porţii o minge reluată cu capul de Uzun, în urma unui corner.
Bomberul Boghian, vizibil obosit, a fost înlocuit la pauză, iar Rudăreanu, intrat în locul său, a mărit avantajul la 5-0 în minutul 50. Mogoş şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor 2 minute mai târziu, apoi fiind înlocuiţi şi veteranii Costândana, Nicolin şi Uzun, aceştia lăsând locul mai tinerilor Michi, Mureşan şi Melcioiu. Nichitean a reuşit un gol de generic, trimiţând un lob de la 23 de metri, pentru 7-0. Hoţa a marcat şi el 2 minute mai târziu, iar la încă 3 minute distanţă, Melcioiu, la primul meci oficial, a dus scorul la 9-0. Mogoş, Mureşan şi Mihai au marcat ultimele 3 goluri ale partidei. De notat că Narcis Mihai, unul dintre cei 3 juniori din lotul nostru, în vârstă de doar 16 ani, a bifat primul său gol în tricoul Ripensiei, evoluând 90 de minute în această după-masă.
Ripensia (manager Radu Suciu): Mercescu – Hoţa, Uzun (Melcioiu), Rumega, Mogoş – Năvală, Costândana (Mureşan), Nicolin (Michi), Mihai – Nichitean, Boghian (Rudăreanu). Pe bancă: Filip, Păscăleanu, Petrişor.
CSS Bega: Blaga – Gaboi, Molnoş, Klabacs, Plaşa, Dumitru, Bălănca, Ardelean, Havril, Lupulescu, Radu. Rezerve: Pascu, Iute, Plavet, Pele, Coconoiu.
La sfârşitul partidei, Radu Ienovan a anunţat, în premieră, disputarea unui nou amical puternic, cu UTA, la Arad, pe data de 3 noiembrie.
Miercuri, 10 octombrie, Ripi se va deplasa în cartierul Freidorf, unde va întâlni formaţia Auto II Timişoara, într-o confruntare ce se anunţă puţin mai dificilă, care vor fi lipsiţi de 5 jucători de bază, Costândana, Nicolin, Popa, Năvală şi Boghian, aceştia participând la un turneu de futsal în Olanda, împreună cu echipa MAV-Glissando.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.