Ripensia se incalzeste la Dinias pentru ACS Poli

Scris de Titus Balan | Publicat in 28.09.2012 14:26 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Ripensia Timişoara caută victoria şi în cea de-a 4 etapă a Campionatului Municipal, galben-roşii urmând a întâlni o altă formaţie care a acumulat maximum de puncte până în prezent. Diniăşanca II Diniaş este primul adversar în deplasare pentru Ripensia, de la revenirea echipei pe scena fotbalistică.

Etapa a IV-a a Campionatului Municipal aduce şi prima deplasare la propriu a Ripensiei Timişoara. Întrucât "Ripi" a mai evoluat în deplasare în acest sezon, împotriva echipei Electrica Timişoara, gazdă fiind aceeaşi arenă "Electrica", iată ca a venit şi momentul primului meci în afara "cuibului" de la Pădurea Verde. Partida cu Diniăşanca II Diniaş va avea loc la Dinaş, sâmbătă 29 septembrie, cu începere de la ora 17:00.
Radu Suciu şi Ovidiu Olariu nu se vor putea baza pe serviciile mijlocaşului de bandă Adrian Popa, acesta fiind suspendat pentru 3 etape datorită unor probleme legate de legitimare din sezonul trecut, însă vor reveni cei doi campioni europeni la minifotbal, Costândana şi Nicolin.
"Ripi" a pregătit şi o mare surpriză atât pentru proprii fani cât şi pentru restul timişorenilor iubitori de fotbal. Miercuri, 3 octombrie, începând cu ora 16:00, Ripensia Timişoara va fi gazda unui amical puternic, divizionara ˝B˝, ACS Poli Timişoara, urmând a fi oaspetele de seamă al galben-roşiilor, aprtida urmând a se disputa pe stadionul ˝Electrica˝.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.