Ripensia, set si meci cu Fortuna Covaci

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 15.10.2012 19:52 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Ripensia a înregistrat o nouă victorie la scor, trecând fără probleme de Fortuna Covaci. Gândurile sunt însă la etapa următoare, când se vor deplasa la Giarmata, pentru derby-ul cu cealaltă echipă care acumulează maximum de puncte în clasament, spune Sergiu Suciu-Raca.
Ripensia a reuşit o nouă victorie la pas în Campionatul Municipal, trecând cu scorul de 6-1 de Fortuna Covaci, într-o partidă în care Suciu şi Olariu au ţinut pe bancă sau au odihnit unii dintre jucătorii de bază.
Ripensiştii au deschis scorul destul de repede, în minutul 10, când Mihai a trimis mingea în poarta goală după serviciul lui Adi Popa, care, 2 minute mai târziu, avea să dubleze diferenţa printr-o execuţie cu capul venită după o centrare impecabilă marca ˝Boghian˝. După alte 2 minute, juniorul Mihai avea să mai înscrie o dată, ducând scorul la 3-0. A urmat o relaxare în jocul alor noştri, Vătămanu având să inscrie, în minutul 27, pentru 3-1, profitând de o neînţelegere între portarul Filip şi fundaşul Petrişor. Chiar înainte de pauză, galben-roşii au beneficiat de lovitură de pedeapsă, nefructificată însă de Boghian, care, relaxat fiind, a trimis peste poartă.
Cel de-al doilea mitan a început cu 2 ratări mari ale lui Mureşan şi Năvală, aceiaşi 2 reuşind, ulterior, să ducă scorul la 5-1, prin golurile reuşite în minutele 60, respectiv 67. Boghian, în minutul 87, a închis tabela după serviciul lui Petrişor, iar Chevereşan, proaspăt întrodus în teren, a trimis o minge în bară chiar în ultimul minut de joc.
Ripensia: Filip – Mogoş (Păscăleanu), Rumega (Uzun), Melcioiu, Petrişor – Mihai (Năvală), Mureşan, Michi, Popa – Nichitean – Boghian (Chevereşan). Pe bancă: Mercescu, Indic, Petre.
Fortuna: Mercescu A. – Toba, Latescu, Unguru, Ramneantu, Vătămanu, Prodaniuc, Kertesz, Roşca, Lipan, Stoica. Rezerve: Bodochi, Cazmir, Lipan, Anton, Murariu.
În continuare, ˝Ripi˝ se va deplasa vineri la Lugoj, unde va disputa un amical cu divizionara C, Vulturii, din localitate, iar săptămâna viitoare, marţi, de la ora 16, Boghian şi compania vor îndrepta tunurile către Giarmata, unde vor da piept cu cealaltă echipă neînvinsă din campionat, Millenium II.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.