Ripensia zboara mai sus ca Vulturii

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 19.10.2012 20:48 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Ripensia Timişoara a reuşit un meci mare la Lugoj, unde băieţii pregătiţi de Radu Suciu şi Ovidiu Olariu au dat piept cu o formaţie care evoluează cu 3 eşaloane mai sus. Galben-roşii au reuşit să le facă faţă cu brio adversarilor de la Vulturii, izbutind un succes cu 1-0graţie golului marcat de Nicolin din lovitură de la 11 metri.
Ripi s-a deplasat la Lugoj fără căpitanul Uzun şi mijlocaşul defensiv Michi, lăsaţi acasă din motive medicale, iar Nichitean şi Rumega şi-au îndeplinit doar rolul de antrenori secunzi, fiind la rândul lor menajaţi, spune Sergiu Suciu-Raca, Website, Social Media&PR Manager la F.C. RIPENSIA TIMIŞOARA.
Prima repriză a început cu echipa gazda controlând terenul, deşi Cosmin Stan, tehnicianul logujenilor, aruncase în teren jucătorii care au fost folosiţi mai puţin în acest sezon. Deşi au dominat teritorial, jucătorii de la Vulturii nu au reşit să-şi creeze mari ocazii de gol, iar în minutul 32 Adrian Popa a fost faultat în careu după un dribling reuşit. Decarul nostru, experimentatul Miro Nicolin, a transformat cu mult calm lovitura de pedeapsă, după care ripensiştii au devenit şi mai prezenţi în joc până la finalul reprizei.
Vulturii au intrat în teren în cea de-a doua parte a jocului aliniind o formulă complet nouă, Stan introducându-şi titularii obişnuiţi. Situaţia a devenit mult mai complicată pentru ai noştri, mai ales că şi ˝Ripi˝ şi-a înlocuit pe parcurs toţi titularii, fiind introduşi jucători care nu au prea evoluat pe parcursul sezonului. Deşi am fost dominaţi autoritar, lugojenii nu au reuşit să-şi fructifice numeroasele ocazii avute pe final, iar băieţii noştri au obţinut o victorie foarte importantă şi de moral înainte derby-ului din campionat de la Giarmata.
Ripensia (manager Radu Suciu): Mercescu – Hoţa, Mureşan, Melcioiu, Petrişor – Năvală, Costândana, Păscăleanu, Popa – Nicolin – Boghian
Au intrat pe parcurs Filip, Iacob, Indic, Mogos, Radu, Gaitin, Bagiu, Mihai, Uta, Bordeanu, Rudareanu şi Petre.
Vulturii Lugoj (antrenor Cosmin Stan): Rusu – Ardelean, Solomon, Ionuţ, Pană – Vînătu, Ploscariu – Drăguş, Dobra, Buliga – Remus Barburescu. În cea de-a doua repriză au fost introduşi Micşa – Precupanu, Rebenciuc, Hromei, Radu – Mânecan, Argatu, Ciorei, Crişan – Ticană, Steop.
"Urmează un meci foarte greu la Giarmata, împotriva unei echipe care a acumulat maximum de puncte, la fel ca noi. În plus, Millenium II are în componenţă jucători care se pregătesc cu echipa din Divizia C, unii dintre aceştia mai şi evoluează în cel de-al treilea eşalon fotbalistic. Cu siguranţă vor fi pregătiţi şi vor evolua cu ambiţie. Important este ca noi să ne impunem jocul obişnuit şi atunci vom reuşi să controlăm partida.˝ - spune Radu Suciu, manager Ripensia Timişoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.