Rugby / CSM Stiinta Baia Mare - RCM mvt UVT 19 – 7

Scris de | Publicat in 13.05.2012 18:23 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Jucatorii RCM-ului au avut la Baia Mare cea mai grea intalnire din acest inceput de sezon. Folosind un cliseu al comentatorilor de sport a fost un “meci al orgoliilor”. Actualul sezon competitional se desfasoara in sistem tur - retur apoi play off si play out, primele patru respectiv urmatoarele patru.De remercat ca in play off si play out se incepe de la zero puncte comparativ cu anii trecuti in care se socoteau punctele din sezonul regulat.

Am vazut un joc foarte disputat chiar daca pare putin spectaculos. Sansa a fost cea care a inclinat balanta. Mvt-isti trebuie sa analizeze ce s-a intamplat, eu cred daca vor mai fi zece meciuri unul dupa altul echipa noastra va invinge.
De pilda daca ma intrebai pe mine, ca suporter, inainte de meci, pariam ca vom castiga la 15 pcte. Nu sunt vinovati individuali la infrangere (doar echipa e vinovata), tehnicienii trebuie sa gaseasca hibe in jocul nostru si respectiv solutii. Eu nu pot sa scriu ca e inspirat sau nu ca Lemnaru sa joace centru daca el pana acum a jucat foarte bine aripa, sigur ca peste cinci ani cu experienta acumulata si la talentul lui va putea juca oriunde pe treisferturi. Am scris pe situri de sport ca merita multe felicitari si multumiri antrenorul sau antrenorii de la Brasov care i-au format ca jucatori pe Lemnaru, Fercu si Mihai Vioreanu.
Pana la urma CSM Stiinta Baia Mare ne-a aratat ca e de jucat pana la titlul de campion. Felicitari lor si foarte bine ca se joaca cu seriozitate in rugby-ul romanesc.
La final: sa venim cat mai multi la meciul cu Poli Agro Iasi sa aratam ca nu incapem in tribuna ca sa jucam urmatoarele meciuri pe “Dan Paltinisanu”.
Mili Marian

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.