Rugby / Ghencea nu face bine sanatatii

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 06.04.2013 16:41 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

După ce anul trecut, în semifinalele Cupei României, au pierdut cu 33-38, RCM Universitatea de Vest Timişoara a pierdut din nou în faţa lui Steaua cu 30-18 (24-7), pe stadionul Ghencea, în meciul din etapa 3 a SuperLigii CEC Bank la rugby.
Cu trei eseuri în prima repriză, Steaua a fost vioara întâi, deşi bănăţenii au reuşit primul eseu în minutul 8, prin Vasile Rus, iar Gabriel Conache a reuşit transformarea.
A venit apoi rândul lui Florin Vlaicu, care a adus militarilor 3 puncte dintr-o lovitură de pedeapsă, apoi un eseu în minutul 20.
Jocul a continuat în aceeaşi notă de dominare a gazdelor, care au mai puncte pe tabela de marcaj cu eseurile lui Ionuţ Dumitru (min 26) şi Daniel Nainer (min 40).
La care s-au mai adăugat două lovituri de pedeapsă transformate de Florin Vlaicu.
Aşa că la pauză a fost de 24-7 pentru Steaua.
În a doua repriză, duelul a fost mai echilibrat.
Vlaicu a mai adus 3 puncte pentru Steaua, iar Gabriel Conache 6 puncte pentru RCM, scorul a ajuns la 27-13 pentru gazdele din Ghencea.
Acelaşi Vlaicu a majorat diferenţa cu o lovitură de pedeapsă, pentru ca timişorenii să aibă în final o răbufnire de orgoliu cu un eseu, care a consfinţit scorul final: 30-18 pentru Steaua.

***

Viorel Lucaci a fost desemnat Omul Meciului in partida pe are militarii au castigat-o impotriva campioanei RCM Timisoara.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.