Rugby / Jucator de la Timisoara plecat la Cluj

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 06.02.2013 18:26 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Echipa de rugby Universitatea Cluj a transferat un jucator de la campioana RCM Timisoara, informează siteul oficial al clubului clujean.
Rugbystul Andrei Iftode, in varsta de 23 de ani, a evoluat timp de doi ani pentru timisoreni, cu care a obtinut primul sau titlu de campion al Romaniei in 2012, dar si Cupa Romaniei.
Rugbystul si-a inceput cariera la RC Brasov, echipa cu care a fost vicecampion la U17 si campion national la U18 si U19.
De asemenea, a fost component al loturilor nationale de juniori si tineret.
Debutul la seniori l-a avut la UAV Arad, unde a jucat timp de un an, dupa care a urmat transferul la RCMUV Timisoara.
Andrei Iftode a inceput deja pregatirea cu lotul "studentilor" si este incantat de ce a gasit la Cluj.
"Am ales Clujul deoarece este un oras asemanator cu orasul meu natal, Brasov. Cel mai important lucru pentru care am ales "U" Cluj a fost a atmosfera de la echipa, traditia acestei echipe. Este un colectiv tanar, suntem ca o familie in care se pun mari sperante. Cred in proiectul care este in derulare in momentul de fata si sper ca prin pregatirea si prestatiile mele sa fac performanta si sa aduc un plus echipei", a declarat noul jucator al Universitatii Cluj, Andrei Iftode.
Universitatea Cluj va efectua in perioada urmatoare un stagiu de pregatire la Vatra Dornei, dupa care vor urma trei meciuri de verificare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.