Rugby cu Kafka la Timisoara

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 06.09.2014 23:29 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Semifinala rugbystica dintre Timisoara şi Constanţa a mai bifat una dintre ciudaţeniile sportului romanesc.

La controlul de dinaintea partidei, şase jucatori de la Rugby Club Timisoara nu aveau in carnetele de legitimare foile cu vizele medicale, meciul fiind decalat cu 30 de minute.
Conform regulamentelor FRR, timişorenii au completat, astfel, o noua foaie de joc cu 23 de jucatori care sa indeplineasca toate conditiile regulamentare.
Jucatorii in cauza, care nu au mai putut evolua au fost Capatana Eugen, Umaga Jack, Kinikinilau Paula, Calafeteanu Valentin, Fercu Catalin şi Tangimana Fonovai.
In cele din urma, RCM Timisoara şi RCJ Farul Constanta s-a incheiat... 0-9.

In cealalta semifinala a SuperLigii CEC Bank, Stiinta Baia Mare s-a impus cu rezultatul de 40-9 in fata celor de la Dinamo Bucuresti.
Stiinta Baia Mare s-a calificat in finala SuperLigii CEC Bank, unde elevii lui Eugen Apjok vor fi prezenti pentru al saselea sezon consecutiv.

Cele doua finale din primul eşalon rugbystic, cea mica si cea mare, ale SuperLigii CEC Bank, se vor desfaşura sambata, 13 septembrie, finala mica de la ora 18.30, iar finala mare de la ora 21, fiind transmise in direct pe TVR 2, ambele meciuri disputandu-se pe stadionul Arcul de Triumf din capitala.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.