S-a definitivat lotul ACS Poli care va intra in cantonament

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 20.01.2014 13:17 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Dupa jocul-selecţie ce a avut loc sambata, 18 ianuarie 2014, in complexul Dan Paltinişanu, a fost definitivat lotul ACS Poli care va intra in cantonament incepand din 20 ianuarie, in Timişoara, se anunţa pe siteul oficial al clubului.

Este vorba de portarii Nuno Claro, Kirev şi Pap, fundaşii Nohai, Belu, Scutaru, Şeroni, Petrovic, Dobrosavlevici, Marovic, Balace, mijlocaşii Petre, Gorobsov, Trandu, Poparadu, Barbuţ, Nanu, Roman, Balaure şi Keita, precum şi atacanţii Boldea, Popovici, Szekely şi Himcinschi.
***

In efectivul lui ACS Poli au fost cooptaţi trei jucatori noi, situaţia lor prezentandu-se astfel:
Marius Staicu (atacant, 26 de ani) s-a pregatit separat incepand de sambata, 18 ianuarie. Specificam, pentru a se clarifica informaţiile eronate din media, ca el a primit un document  de la ultimul sau club, Metalul Reşiţa, prin care se certifica faptul ca se poate antrena cu ACS Poli.

Hrvoje Spahija (fundaş, 25 de ani) şi Esmir Ahmetovic (mijlocaş, 23 de ani)  au fost testaţi in ultima perioada, ajungandu-se la un acord de principiu cu ei, pentru a fi cooptaţi la ACS Poli.

Totodata, ACS Poli este in negocieri şi cu jucatorii Edon Hasani (mijlocaş, 22 de ani) şi Danijel Morariju (fundaş, 23 de ani).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.