Sportul care cucereste ROMANIA. Si DANSATORII ROMANI care sunt printre CEI MAI BUNI din LUME...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 06.04.2017 09:22 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Luna aprilie, desi mai scurta in evenimente sportive din cauza sarbatorilor pascale, este una plina de concursuri de dans sportiv.
Trei concursuri zonale, patru nationale şi doua internationale, in total noua, alcatuiesc calendarul competitional pentru  luna aprilie, informeaza Federatia Romana de Dans Sportiv.

Debutul a avut loc chiar de 1 aprilie cu „zonalul” din Bucureşti, Cupa Magic, iar pe 2 aprilie s-a desfasurat, la Buzau, concursul national Cupa Imperial.
Un alt concurs national este programat pe 8-9 aprilie la Alba Iulia intitulat Cupa Cetatii Alba.
In acelasi timp, la Iasi, pe 9 aprilie, se disputa „zonalul” Iasi Dance Open.
Sezonul competitional se va intrerupe pentru doua saptamani, timp in care crestinii vor sarbatori Pastele, iar dansatorii sportivi se vor antrena pentru competitiile viitoare.

Concursurile vor reveni in forta pe 22-23 aprile, cand la Bucuresti se va desfasura WDSF Dance All Stars, un eveniment international de ranking, in acelasi timp, mai precis pe 22, la Bistrita, derulandu-se Campionatul National de Formatii si Cupa Floris.

Ultimul weekend din aprilie aduce si Ziua Mondiala a Dansului, pe 29 aprile, cand se vor disputa concursul national Cupa Sibba, la Alexandria, si „zonalul” Cupa Spria Top Dance de la Baia Sprie.

Competitiile de dans sportiv programate in luna aprilie se vor incheia cu internationalul de ranking de la Bacau WDSF Bacau Dance Open, desfasurat pe 29 si 30 aprilie.
Date suplimentare despre toate evenimentele dansului sportiv din Romania se pot afla şi de pe site-ul oficial al FRDS, www.dancesport.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.