Steaua revine in Ghencea

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 14.03.2012 17:52 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei 'Steaua' şi reprezentanţii S.C. FC Steaua Bucureşti S.A. au semnat miercuri, 14 martie, Acordul cadru pentru prestări de servicii privind organizarea de evenimente sportive în competiţiile interne în cadrul Complexului Sportiv Ghencea,încheiat pentru perioada 14 martie 2012-30 iunie 2013.
Potrivit obiectului Acordului cadru, CSA Steaua, în calitate de prestator, pune la dispoziţia S.C. FC Steaua Bucureşti S.A., în calitate de beneficiar, unele părţi din Complexul Sportiv Ghencea pentru desfăşurarea de evenimente sportive conform solicitării beneficiarului. Pentru fiecare eveniment sportiv în parte, se vor încheia contracte subsecvente care vor avea la bază prevederile Acordului cadru, completate cu elemente specifice fiecărui eveniment sportiv. Tariful minim pentru prestarea de servicii pentru un contract subsecvent de organizare a unui eveniment sportiv este echivalentul în lei al sumei de 24.400 Euro (fără TVA).

Tot miercuri a fost încheiat primul contract subsecvent Acordului cadru, pentru organizarea unui eveniment sportiv în data de 18 martie, cu prilejul meciului de fotbal dintre FC Steaua Bucureşti şi FC Astra Ploieşti.

Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea salută revenirea echipei de fotbal Steaua pe stadionul din Ghencea şi, aşa cum a susţinut în numeroase rânduri, locul Stelei, simbolul Armatei şi al milioanelor de români, este în Complexul din Ghencea, acolo unde a obţinut cele mai mari performanţe din istoria fotbalului românesc.

Stadionul din Ghencea, aflat în proprietatea publică a statului şi administrarea Clubului Sportiv al Armatei 'Steaua', a fost, încă de la darea sa în folosinţă, în anul 1974, gazda clubului Steaua Bucureşti şi a echipei sale de fotbal.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.