Stelian Gherman, la conferinta, cu tricoul Ripensiei

Scris de Titus Balan | Publicat in 23.09.2012 09:09 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Învins de o echipă nou "înfiinţată" ACS Poli Timişoara, tehnicianul Unirii Alba Iulia - Stelian Gherman - şi-a făcut apariţia la conferinţa de presă de la finalul meciului în tricolul "renăscutei" Ripensia Timişoara. Acesta a primit tricoul din partea conducerii clubului galben-roşu.

Stelian Gherman, fost antrenor la Poli în "era" AEK, a venit la conferinţa de presă ce a avut loc după partida ACS Poli Timişoara - Unirea Alba Iulia, scor 4-1, îmbracat în tricoul echipei Ripensia Timişoara.
Nemulţumit de jocul prestat de elevii săi, dar şi de condiţiile de care dispune la Alba Iulia, Stelian Gherman a declarat că Poli merita să câştige în confruntarea directă, deşi lotul actual al alb-negrilor este sub cel din sezonul trecut, chiar dacă în urmă cu un an, Unirea pleca cu un punct de la Timişoara. "Timişoara a meritat victoria, a dominat şi a reuşit să marcheze. Noi nu am putut crea mai multe probleme, nu suntem nici la 80 la sută din punct de vedere fizic. Avem probleme inclusiv la capitolul alimentaţie. ACS Poli are o echipă bună. Noi am făcut 0-0 cu o echipă mult mai bună a Timişoarei anul trecut. Nu putem să îi comparăm pe cei de acum cu Poli de anul trecut. Acea echipă avea jucători de cupe europene ceea ce e o diferenţă mare. Am văzut azi că la Timişoara se pune totul la punct" a spus Gherman.
"Timişoara mi-a rămas la inimă chiar dacă vin aici ca adversar. Cred că am făcut ceva atunci când am venit cu AEK de la Bucureşti. Aveam 15 mii de oameni la meci şi nu puteam rămâne indiferent", a concluzionat tehnicianul, care a fost recompensat de conducerea clubului Ripensia Timişoara cu tricoul pe care-l purta la conferinţă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.