Taifun Racing inainte de cursa opt din sezonul 2012

Scris de Titus Balan | Publicat in 17.10.2012 16:53 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Clubul sportiv TAIFUN Racing din Timisoara anunta ca, in perioada 19-21 octombrie 2012, la Serres in Grecia, se vor desfasura antrenamentele si cursele aferente etapei cu numarul opt din calendarul pe care echipa si l-a propus in sezonul 2012.

Dupa sapte etape desfasurate in Grecia, Ungaria, Slovacia si Cehia, echipa Taifun porneste increzatoare spre aceasta etapa. Etapa face parte din Cupa ROSBK.
Catalin Cazacu a concurat in 2012 la clasa Superbike pe o motocicleta BMW S 1000 RR. “Serres, o sa fie o etapa interesanta, etapa de care depinde rezultatul final al acestui sezon! Sunt implicat in lupta pentru locul intai si am sa fac tot ce pot pentru a castiga. Acum gandesc ca nu am alternativa locului doi si sunt motivat maxim pentru aceasta intrecere. Am muncit la motocicleta si sper sa nu am probleme tehnice” declara increzator Catalin.
La clasa de 600 Cosmin Costescu concureaza pe o Yamaha R6. “Am avut noroc in acest sezon. Am concurat cu o motocicleta slaba si efortul pe care l-am facut pentru a compensa lipsa de putere m-a ajutat mult sa castig pe partea de tehnica de pilotaj. In acest weekend vreau sa fie timp bun, sa fac antrenamente si calificari bune si duminica in cursa sa ma simt bine ” afirma Cosmin.
Echipa Taifun Racing se deplaseaza la Serres si cu alti piloti care fac un sezon partial in ROSBK: Florin Neacsu din Pitesti inscris la clasa Superbike, Valentin Uritescu si Ovidiu Cancel inscris la 600. Nu in ultimul rand o sa fie prezent la aceasta etapa si israelianul Gueeta.
Joi 18 octombrie 2012 echipa porneste spre Serres unde vineri si sambata sunt programate antrenamente si calificari. Duminica incepand cu ora 10:30 se vor desfasura cursele.
Circuitul din Grecia este amplasat in apropierea frontierei cu Bulgaria. Traseul are 3.186m incluzand 9 viraje de dreapta si 7 de stanga.
„Este ultima etapa de Cupa ROSBK din sezonul 2012 si pentru noi are o mare importanta in conditiile in care Cazacu poate ocupa locul I la sfarsit de sezon daca castiga aceasta etapa. E cea mai dificila etapa din punct de vedere logistic si sper ca la ora plecarii sa fim gata cu toate. Va invit sa fiti aproape de noi urmarind evolutia noastra si comunicatele pe care o sa le transmitem. Multumesc tuturor celor care sunt alaturi de noi, in calitate de sponsori, prieteni, fani si sustinatori. Imi doresc sa facem un rezultat bun pentru Timisoara” spune managerul Cosmin Costescu.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.