Tat Banatu-i fruncea. La motocros!...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 04.05.2014 23:18 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Pe pista de la Valea lui Mihai (Bihor) a inceput o noua ediţie a Campionatului Naţional Individual de Motocros.
Dupa ce sambata au avut loc antrenametele oficiale, duminica s-au desfaşurat cele doua manşe ale cursei.
Multiplul campion naţional, lugojeanul Mihai Stoichescu, pilotul clubului Moto Extrem, a ajuns la Valea lui Mihai hotarat sa se instaleze pe primul loc inca din prima etapa.
Pe o pista extrem de grea, de nisip, Mihai Stoichescu a facut spectacol şi a aratat ca este mult peste valoarea campionatului romanesc, caştigand cursa la doua ture distanţa de urmatorul clasat.

“Mihai a facut spectacol şi pot spune ca, astazi, chiar a aratat ce poate şi ce ştie. A caştigat cursa avand doua ture in faţa locului doi, iar in faţa ultimului clasat a avut cinci ture. A combinat foarte bine viteza cu tehnica şi a dat şi publicului un motiv de mulţumire ca venit la aceasta etapa. A facut şi cateva sarituri de au ramas toţi uimiţi. Pot spune ca a alergat cam cum se face in Mondial ”, a declarat Liviu Jigmond, antrenorul sportivului din Lugoj.

La puţin timp dupa finalizarea cursei, Stoichescu era fericit ca i-a ieşit totul aşa cum a planificat.

“Am fost foarte bine pregatit. Ştiam ca e o pista grea, de nisip. Au fost locuri unde imi ajungea nisipiul şi pana la genunchi, dar m-au ajutat foarte mult antrenamentele facute. Oricum am ştiut inca de sambata, de la antrenamente ca nu o sa am probleme, pentru ca am observat ce timp scoteam eu şi adversarii mei. Ma bucur ca sunt deja pe primul loc. Sper sa fiu sanatos şi la finalul campionatului sa fiu tot acolo pe locul I, sa obţin titlul”, a declarat Mihai Stoichescu.

La sfarşitul saptamanii, la Copşa Mica, va avea loc cea de-a doua etapa a Campionatului Naţional Individual de Motocros.
Clubul Moto Extrem va fi prezent doar cu pilotul Mihai Stoichescu, la MX 1- profesionişti, pentru ca cel de-al doilea pilot, Vlad Roşu, la MX 1 – amatori, nu şi-a revenit dupa ce in urma cu doua saptamani şi-a rupt mana la Motocross Cup, de la Ciolpani.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.