Timisoara are cel mai bun minifotbalist universitar

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 08.05.2014 13:23 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

In perioada 5-7 mai, cele mai bune opt universitati din ţara si-au disputat la Braşov titlul de campioana universitara la minifotbal.
Timp de trei zile, la baza sportiva Fan Sport au avut loc peste 15 meciuri intre echipe din urmatoarele centre universitare: Sibiu, Targu Mures, Timisoara, Bucuresti si Iasi.
Competitia a fost una extrem de echilibrata, cu fotbal de cea mai buna calitate. Cele opt echipe care s-au intalnit la Braşov sunt: Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Petru Maior” Targu Mures, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, Universitatea Politehnica Bucuresti si Academia de Poliţie Bucuresti.
Finala mica a adus faţa in faţa Universitatea Politehnica Timişoara şi Universitatea Tehnica „Gh. Asachi” din Iaşi, vicecampioana ediţiei precedente.
Dubla reuşita de Dragan Paulevici a fost suficienta pentru ca banaţenii sa ia bronzul.
Scorul final al finalei mici a fost 2-1, marcatorul celor din Iaşi fiind capitanul Marius Ungureanu.

Finalistele s-au intalnit pentru a treia oara in acest sezon.
In primele doua meciuri s-au impus cei de la Politehnica, 4-1 in prima intalnire, respectiv 2-0, fapt care le-a adus statutul de favorita.
Scorul finalei a fost 3-2, dupa ce Poliţia a ratat un penalty la scorul de 2-1. Marcatori: Chelba, Ciurea (autogol), Militaru, respectiv Chiş şi Şocae.

Festivitatea de premiere a fost oficiata de fondatorii Student Sport, Calin Ile şi Adrian Socaciu, şi de foştii internaţionali romani: Aurica Ţigleanu, Miodrag Belodedici, Jean Vladoiu, Fane Preda, Florentin Petre şi Ciprian Paraschiv.
Pe langa premierea celor trei echipe clasate pe podium, au mai fost acordate si patru premii individuale.
Titlul de cel mai bun jucator i-a revenit lui Adrian Popa de la Universitatea Politehnica din Timişoara.
Cel mai bun portar a fost desemnat Negru Marius, de la Universitatea Tehnica „Gh. Asachi” din Iaşi, in timp ce Academia de Poliţie din Bucureşti a primit trofeul Fair-play, fiind cea mai disciplinata echipa a competiţiei.
Cu un total de 9 goluri, Laurenţiu Militaru a fost cel mai bun marcator, drept pentru care a fost recompensat cu titlul de golgeter.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.