Timisoara are om in nationala de baschet

Scris de Titus Balan | Publicat in 14.07.2012 11:53 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Componentul BC Timişoara, Dragoş Andrei, a fost convocat la echipa naţională de baschet masculin aflată în cantonament la Mediaş. Bănăţeanul este a devenit o piesă inportantă a selecţionatei, după ce anul trecut acesta a ajuns până în sferturile de finală ale Campionatului Mondial Universitar.

Dragoş Andrei reprezintă echipa BC Timişoara la echipa naţională de seniori, aflată în cantonament la Mediaş. Pentru al doilea an consecutiv, fundaşul BC Timişoara joacă sub tricolor, după ce anul trecut a fost convocat la naţionala universitară, cu care a urcat până în sferturile de finală ale Campionatului Mondial Universitar.
Jucătorul "Leilor" a acordat, cu această ocazie, un scurt interviu site-ului echipei pe care o reprezintă.
"- Dragoş, care este atmosfera la naţională?
Atmosfera este foarte bună, chiar dacă ne e greu acum, la început, când trebuie să muncim foarte mult pentru acumulările fizice. Suntem tineri, dornici să ne afirmăm şi toţi tragem de noi, iar antrenorul ne face chiar să ne dorim să fim aici.
- Antrenorul Mladen Ostojic a fost numit la naţională cu doar câteva zile înaintea reunirii, pe ultima sută de metri …
Sunt plăcut surprins de antrenorul nostru. Chiar dacă a fost găsit pe ultima sută de metri, ne cunoaşte pe mare parte dintre noi, pentru că a mai lucrat în România, la Piteşti şi la CSM Bucureşti. A stat doi ani şi jumătate în ţară, cu unii dintre noi a avut posibilitatea să lucreze, împotriva altora a jucat, aşa că ştie ce poate fiecare. Ăsta e un atu.
- Suntem în grupă cu Olanda, Georgia, Bosnia-Herţegovina şi Letonia, în preliminariile Euro, care încep la 15 august. Ce şanse avem?
Cred că toate echipele pornesc cu şanse relativ egale. Suntem conştienţi că nu ne numrăm printre favoriţi, dar nu ne vom da la o parte din faţa nimănui" a declarat Andrei pentru bctimisoara.ro

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.