Timisoara Gold Cup revine cu editia a II-a

Scris de Titus Balan | Publicat in 16.05.2012 14:26 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Oraşul de pe Bega beneficiază în weekend-ul ce urmează de o serie de manifestîri automobilistice atât pe asfalt cât şi pe macadam, dar şi o întrecere de kart-uri, astfel, dacă sâmbătă are loc Speed Trial Angelo Cup 2012 pe circuitul de macadam de la Şag, vineri pasionaţii de cai-putere pot urmări Timişoara Gold Cup- o competiţie ajunsă la ediţia a II-a, de data aceasta suprafaţa de desfăşurare fiind asfaltul din parcarea Stadionului Dan Păltinişanu.

Vineri 18 mai 2012, Comisia de Automobilism şi Karting (CAK), din cadrul ACR Timiş, organizează Timişoara Gold Cup 2012 - un concurs automobilistic şi de karting de tip "Circuit Viteză Urban". Evenimentul va avea loc în Timişoara, în parcarea stadionului Dan Păltinişanu, între orele 11:00 - 21:00, perioadă orară în care circulaţia va fi oprită în acest perimetru.
Competiţia a ajuns la ediţia a II-a, prima, desfăşurată în perioada similară a anului trecut fiind un succes deosebit.
Startul primei maşini a fost programat pentru ora 14, lungimea circuitului fiind cifrată la 1,8 kilometri. Regulamentul după care se participă este cel din Campionatul de Automobilism al judeţului Timiş, respectiv cel de karting. Echipajele vor fi formate exclusiv din pilot, informează organizatorul competiţiei, detalii şi informaţii suplimentare puteţi obţine la numărul de telefon 0723.512.927 - Giurisici Ladislau, zilnic între orele 9:00 - 16:00.
Organizatorul competiţiei a luat hotărârea ca la acest concurs să nu se perceapă taxă de înscriere, toate cheltuielile organizatorice fiind suportate de CAK Timiş şi sponsori, aceasta fiind, conform aceleiaşi surse, primul şi unicul concurs cu înscriere gratuită din istoria sportului auto bănăţean.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.