Tinerii din Timisoara pot juca impotriva lui Neymar Jr, vedeta Barcelonei...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 11.04.2016 16:49 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Romanii pot juca in turneul Neymar Jr’s Five pentru un loc in finala mondiala din Brazilia.
Neymar Jr, vedeta Barcelonei şi a echipei nationale a Braziliei, ofera tinerilor fotbalişti şansa de a-şi demonstra talentul intr-un turneu de fotbal aparte.
 
Jucatorul inclus pe lista scurta la FIFA Ballon d’Or (alaturi de Ronaldo şi de Messi – argentinianul care avea sa caştige trofeul) face o invitaţie jucatorilor cu varste intre 16 şi 25 de ani din peste 35 de ţari, inclusiv celor din Romania: sa-şi faca echipa şi sa intre in turneul Neymar Jr’s Five.
 
In Romania, vor avea loc patru turnee de calificari locale - in Timişoara (7 mai) şi Targu Mureş (14 mai), urmate de cele din Iaşi (15 mai) şi Bucureşti (21-22 mai).
Pe 4 iunie, la Bucureşti, se va afla care este echipa care ne va reprezenta la Finala Mondiala din Brazilia.

Echipele campioane din cele peste 35 de ţari se vor duela pentru marele trofeu in iulie, in Praia Grande, locul in care talentatul jucator brazilian a crescut, şi-a inceput cariera profesionista şi, mai tarziu, a fondat “Instituto Projeto Neymar Jr”.
 
Finala mondiala are loc in iulie, la Instituto Projeto Neymar Jr, in statul Sao Paulo din Brazilia.
Obiectivul institutului este sa ofere educaţie extracurriculara şi activitaţi sportive copiilor dezavantajaţi şi familiilor acestora, promovand incluziunea sociala şi participarea activa in comunitate.
Instituto Projeto Neymar Jr s-a deschis in 2014 şi este al doilea program ‘FutbolNet’ creat in parteneriat cu Fundaţia FC Barcelona in Ţara Cafelei, primul fiind cel din favelele oraşului Rio de Janeiro.
 
Echipele formate din 5-7 jucatori se pot inscrie acum pe www.redbull.ro/neymar5.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.