Tot gimnastica salveaza de la rusine sportul romanesc

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 18.05.2014 17:29 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Larisa Iordache a obţinut titlul de campioana europeana la sol, impreuna cu italianca Vanessa Ferrari, punctaj - 14.800, podiumul fiind completat de elveţianca Giulia Steingruber (14.500), in cadrul Campionatelor Europene de gimnastica artistica de la Sofia.

Totodata, Larisa Iordache a devenit vicecampioana europeana la barna şi a mai caştigat şi medalia de bronz in finala de la sarituri.
Cu 14,533 puncte, s-a clasat pe poziţia a treia la sarituri, dupa Giulia Steingruber din Elveţia (14,666 p) şi Anna Pavlova (14,583 p) din Azerbaidjan.

Larisa Iordache a avut un total de 14,800 puncte la barna, care i-a asigurat medalia de argint, titlul revenind rusoaicei Maria Harenkova - 14,933 puncte, iar bronzul a ajuns tot la o rusoaica, Alia Mustafina - 14,733 puncte.

Echipa feminina de senioare a Romaniei se intoarce, de la Campionatele Europene de gimnastica artistica de la Sofia, cu titlul de campioana a Europei la gimnastica artistica, obţinut pentru a 7-a oara, in vreme ce echipa de junioare şi-a adjudecat medalia de bronz pe echipe, iar Andreea Iridon şi Laura Jurca au obţinut trei medalii de argint in finalele pe aparate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.