Un timisorean la Gala Campionilor automobilismului sportiv

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 13.12.2015 21:16 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

La Cazinoul din Sinaia, s-a desfaşurat Gala Campionilor, organizata de Federatia Romana de Automobilism Sportiv.
Dupa un an plin de provocari, in care a muncit din greu pentru a fi prezenti la fiecare etapa, timişoreanul Raul Rikardo Szene a reusit sa incheie anul 2015 cu un loc pe podium.
Desi a pornit foarte optimist de la un loc 1, dupa multiplele probleme, Raul Rikardo Szene a obtinut, la final de sezon, locul 3 la grupa N şi la clasa N4.

Raul Rikardo Szene:

”Acum la sfarsit de an, echipa BSSR Automotosport priveste optimist spre anul 2016, an in care ne dorim sa participam la cat mai multe etape europene, dar si nationale.
Din pacate, un gust amar ne lasa autoritatile timisorene ( Directia Judeteana deTineret si Sport Timis si  Consiliul Judetean Timis ) care desi au organizat o gala la care au participat toti sportivii timisoreni, de cei din Campionatul National de Viteza in Coasta, premiati la Gala Campionilor organizata de Federatia Romana de Automobilism Sportiv si MTS, au uitat complet.
Desi suntem mandri de orasul in care ne-am nascut, am crescut si am infiintat clubul sportiv BSSR Automotosport, suntem profund dezamagiti de atitudinea autoritatilor locale”.
 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.