Varful ierarhiei mondiale de dans sportiv vine la DanceMasters

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 26.03.2014 12:22 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Varful ierarhiei mondiale de dans sportiv vine la Bucuresti pentru DanceMasters, care va avea loc la Sala Polivalenta, in perioada 28-30 martie 2014.
Vor fi invitate diverse celebritati, perechi de dans din Romania, nu vor lipsi campionii romani la toate categoriile de varsta, care se vor confrunta cu elita dansului sportiv mondial, in fata celor mai buni arbitri din lume.
Ca element inedit, organizatorii s-au gandit sa ofere iubitorilor de dans care nu au carnet de dansator, ocazia sa danseze intr-o competitie de un dans: vals vienez.
La Galele de duminica, 30 martie 2014, care vor incepe la ora 19:30, Armen Tsaturyan si Svetlana Gudyno, campionii Rusiei, vor face o reprezentatie de show latino, pentru a demonstra si valentele artistice ale acestei sectiuni de dans.

Pe categorii de varsta, pe clase, in trei zile intregi de concursuri, in fata a peste 50 de arbitri din 18 de tari, DanceMasters atrage peste 2000 de dansatori din 20 de tari, uneori dansandu-se chiar si pe 2 ringuri in paralel.
DanceMasters este cea mai importanta competitie internationala de dans sportiv din tara si una dintre cel mai bine pozitionate la nivel mondial la categoriile de licenta detinute (6 concursuri au licenta WDSF – World Dancesport Federation, Federatia Mondiala de Dans Sportiv), un eveniment sportiv cu 420 de premii.

Ziua de vineri, 28 martie, este o zi dedicata in intregime dansatorului roman aflat la inceputul carierei de dansator.
Vor fi multi copii, parinti si bunici atrasi de explozia de bucurie si lacrimile de indarjire sportiva ale micilor dansatori, papusi perfecte.
Sambata si duminica, 29 şi 30 martie, se danseaza incepand cu ora 9 si pana la miezul noptii, atat in competitii nationale, cat si in competii internationale, in care crema dansului sportiv romanesc intalneste crema dansului sportiv mondial.
Galele, in care se lupta cei mai buni din lume, in cadrul fazelor semifinale si finale, incep la orele 19:30.
In pauzele dintre categorii organizatorii au invitat pentru a incanta si rasplati publicul in show pe Armen Tsaturyan si Svetlana Gudyno, campionii Rusiei la Sectiunea Latino si detinatori ai pozitiei a 2-a in clasamentul mondial de Latino, in urma campionilor mondiali si europeni Aniello Langella si Khrystyna Moshenska (Italia).

Accesul se va face pe baza de bilet cu loc, atat pentru adulti, cat si pentru copii (copiii beneficiaza de bilet cu reducere).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.