Varful ierarhiei mondiale de dans sportiv vine la DanceMasters

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 26.03.2015 10:24 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Varful ierarhiei mondiale de dans sportiv vine la Bucuresti pentru DanceMasters, ajuns la o noua editie, cea de-a 12-a.
Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta, in perioada 27-29 martie 2015.
Ziua de 27 martie va fi dedicata in intregime competitiilor nationale, iar zilele de 28 si 29 martie vor fi dedicate intrecerilor internationale.
Si-au anuntat prezenta peste 1000 de perechi din 22 de tari, care vor fi arbitrate de un colectiv de 54 de arbitri din 18 tari.

Vor fi invitate diverse celebritati, perechi de dans din Romania, nu vor lipsi campionii romani la toate categoriile de varsta care se vor confrunta cu elita dansului sportiv mondial, in fata celor mai titrati arbitri din lume, care au la activ multe campionate mondiale si europene arbitrate.

Inceputa la editia din 2014, organizatorii s-au gandit sa continue invitatia lansata iubitorilor de dans care nu au statut de sportiv (nu detin carnet de dansator la un club de dans sportiv), sa participe intr-o competitie de vals vienez dedicata 100% amatorilor.
Trofeul poarta numele lui Titus Munteanu, un mare cautator de talente, o personalitate a televiziunii si un adevarat sustinator al dansului sportiv din tara noastra (al carui vicepresedinte devonoare a fost).

La galele de duminica (29 martie 2015), care vor incepe la ora 19:30, Dmytri ZHARKOV si Olga KULIKOVA, campionii Rusiei si vicecampioni mondiali en-titre, vor oferi un show cu cele 5 dansuri standard (vals lent, tango, vals vienez, foxtrot, quick step).
Printre altele, cei doi sunt si castigatorii trofeului DanceMasters la sectiunea Standard in editia trecuta.

Accesul se va face pe baza de bilet cu loc, atat pentru adulti cat si pentru copii (copiii beneficiaza de bilet cu reducere).
Biletele in sala si pentru zona VIP din jurul ringului de dans pot fi procurate prin reteaua Eventim, punctele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.