Velcea: Intalnim una dintre formatiile bune din Liga 2

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 06.04.2012 13:31 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Al doilea meci consecutiv pe teren propriu in decurs de patru zile o va aduce pe stadionul "Dan Paltinisanu" pe Unirea Alba Iulia.
Duminica, 8 aprilie, de la ora 15, Poli-Unirea va fi un meci care este mai dificil decat arata situatia din clasament, adica Poli pe locul 2, respectiv Unirea, pe pozitia a 8-a.
Valentin Velcea a caracterizat astazi, la conferinta de presa premergatoare jocului, situatia inaintea acestui duel: "Ne vom preocupa mai departe de returul care a mai ramas de jucat. Suntem conectati la importanta jocului, stim ce ne asteapta, deoarece intalnim una dintre formatiile bune din Liga 2. Trebuie sa aliniem o formula de start proaspata, care sa fructifice ocaziile create. Este si o usoara stare de oboseala, normala daca ne gandim ca jucam din trei in trei zile".

In efectivul pentru meciul de duminica, va reaparea Razvan Dobriceanu, cel care a punctat de doua ori, la Poli II, in ultimul joc oficial, cel cu Simeria. Pasul inapoi la echipa a doua l-a facut, astfel, Constantinescu.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.