Velcea: Promovare pentru CV

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 11.05.2012 14:41 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Antrenorul Valentin Velcea nu va putea conta sambata, 12 mai, de la ora 11, in confruntarea cu Muresul Deva, pe Daruiala, Axente si Petcut, toti trei suspendati.De asemenea, tehnicianul nu il are in efectiv pe Claudiu Belu, prezent in aceste zile la echipa de juniori A, informează siteul clubului alb-violet. 

"Trebuie sa facem un pas important pentru a ne consolida pozitia secunda din clasament, pentru a ne trece in CV-urile noastre o promovare in Liga I. Vorbesc din punct de vedere sportiv. Sunt convins ca jucatorii mei vor trata serios acest meci. Vreau sa vad ca jucatorii isi respecta meseria de fotbalisti. Ei pot face acest lucru, pot sa demonstreze asta pe terenul de joc maine dimineata. Starea fizica este una buna, cu unele probleme de recuperare la Popovici, care nu este inca 100% refacut. Vreau sa punctam obiectivul, sa incheiam matematic socotelile dupa aceasta etapa. Ma concentrez numai pe latura sportiva. Cu locul 2, ne atingem obiectivul, suntem pe loc promovabil", a caracterizat Velcea situatia de la echipa.
Masivul atacant de 22 de ani, Alexandru Bostina, golgeter la Poli II, ar putea avea sansa de a intra maine dimineata ca titular. Tehnicianul a elogiat si traseul echipei de juniori A, calificata in semifinalele campionatului national: "Belu este la lotul de juniori, asa cum am mai zis, vrem sa ajute echipa de la care s-a lansat. Sunt jucatori talentati acolo, oricare dintre noi, cel putin patru-cinci dintre ei pot fi promovati in viitorul apropiat".

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.