Victorii la baschet, feminin şi masculin

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 18.12.2011 15:12 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timisoara - Atât BC Timişoara, cât şi BC Danzio au obţinut succese foarte importante în etapa din acest week-end în campionatele de baschet masculin şi feminin.

„Leii din Banat” s-au impus pe un teren până mai ieri interzis, în Prahova, iar Danzio a revenit spectaculos pentru a trece de puternica formaţie Nova Vita Tg. Mureş, informează DJTS Timiş.
BC Timişoara îşi demonstrează forţa şi a obţinut a 13-a victorie în cele 14 etape şi a 12-a consecutivă, după un meci palpitant la Brazi, cu Asesoft Ploişti, campioană de 7 ori la rând în ultimii 8 ani. Americanul Dominique Archie a fost MVP-ul partidei, reuşind 24 de puncte şi 11 recuperări în victoria grupării alb-violete cu 78-76.
Conduse cu 48-62, violetele Timişoarei de la BC Danzio au avut o revenire de răsunet în ultimele 12 minute ale partidei cu Tg. Mureş, iar gruparea bănăţeană s-a impus cu 78-71. Tripleta Pesovic-Vukoje-Stoenescu a contribuit din plin la această victorie, care consolidează un loc de play-off pentru echipa timişoreană.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.