Viitorul suna bine la ACS Poli? Sau nu?...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 19.09.2013 21:44 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Înainte de jocul din etapa IX dintre Steaua Bucureşti şi ACS Poli Timişoara, care va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 20,45, urmând să fie televizat pe Dolce Sport şi Antena 1, ACS Poli va întâlni echipa lui Gică Hagi, Viitorul Constanţa, în meciul programat pentru vineri, 20 septembrie, de la ora 21,30.
Îmbărbătat de votul pozitiv al Consiliului Consultativ, care a votat în continuare pentru antrenorul Valentin Velcea, acesta a declarat:

”Trebuie să ieşim din această perioadă neagră din punct de vedere al rezultatelor. În fotbal, alternanţa rezultatelor nu este întotdeauna întâmplătoare. Cred că este momentul să ne adjudecăm vineri cele trei puncte. Echipa are nevoie să rămână în prima parte a clasamentului, acolo unde şi-a propus. Acest lucru se poate realiza simplu: să avem încrederea necesară în potenţialul propriu şi cel colectiv. Doar aşa putem obţine rezultate pozitive! Dar dacă dăm dovadă de teamă, cauzată de mulţi factori, pe care nu-i detaliez acum, atunci vom avea de suferit. Am încredere în băieţi că sunt conştienţi de momentul în care ne aflăm, un moment în care echipa are nevoie de o victorie!” - informează siteul oficial al clubului.

Împotriva Viitorului vor lipsi Gorobsov şi Nanu, care încă nu e refăcut complet.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.