Vrei Wing Tsun Kung Fu?

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 10.07.2012 10:56 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - În perioada 30 iulie – 5 august 2012, Clubul Sportiv Lion Wing Tsun Kung Fu din Timişoara organizează o tabără de autoapărare Wing Tsun Kung Fu special pentru începători.
Ediţia a VII-a a taberei va atrage atât participanţi din străinătate (Austria , Ungaria , India) cât şi din ţară; în cadrul taberei programele sunt organizate în funcţie de experienţa participanţilor, grupul „Ground zero” urmează să înveţe programe de autoapărare de bază, combinat cu diverse jocuri, workshopuri, seri tematice.
Lion Camp, situat în localitatea Bogda, a fost dezvoltat de o echipă de practicanţi de arte marţiale şi prieteni ai naturii. Scopul a fost amenajarea unui loc special pentru antrenamente de kung fu, arte marţiale şi dezvoltarea personalităţii prin activităţi sportive.
Tabăra se adresează celor care doresc să înveţe tehnici de autoapărare într-o atmosfera relaxantă şi îşi doresc o vacanţă activă.
Wing Tsun Kung Fu este un sistem de autoapărare realist, care pune accent pe tehnică, te învaţă cum să îţi controlezi forţa, respectiv cum să profiţi de forţa adversarului. Nu necesită experienţă în arte marţiale sau abilităţi sportive speciale.
Acest stil a fost dezvoltat de o femeie, astfel şi femeile au şanse egale.
Tabară este organizată de instructoarea Vigdorovics Gyuritza Adel, preşedinta Clubului Sportiv Lion Wing Tsun Kung Fu .
Taxa de participare: 70 euro / 7 zile de antrenament ( cazarea inclusă).
Pentru mai multe detalii legate de tabără se poate contacta Vigdorovics Gyuritza Adel, la numărul de telefon 0721247766.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.