Weekend european de Dans Sportiv la Timisoara

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 15.04.2016 20:34 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

La Sala Constantin Jude din Timisoara va avea loc, in zilele de 16 şi 17 aprilie, Campionatul European de Tineret Standard, alaturi de concursul internaţional Timişoara Open Championship 2016.
Evenimentul este organizat de Magnum Team, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv si a Federatiei Mondiale de profil (WDSF).

In ziua de sambata, la Campionatul European de Tineret, Romania este reprezentata de Paul Rednic & Roxana Lucaciu si Tiberiu Stan & Daria Grigore, printre favoritele in cursa pentru titlul european.
Intrecerea aduce pe Bega aproape 120 de perechi din intreaga Europa, fiecare tara participanta fiind reprezentata de cate doua perechi.
In cadrul competitiei, participantii vor dansa vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step.

Tot in dupa amiaza zilei de sambata, si tot la sala Constantin Jude, va incepe si al doilea mare eveniment al finalului de saptamana, Timisoara Open Championship.
Competitia, ajunsa la editia a cincea, va aduce la Timisoara dansatori din toata lumea si va avea doua sectiuni.
Sambata seara se va disputa sectiunea Latino, in care se vor dansa samba, cha-cha, rumba, jive si paso doble.
A doua sectiune a Internationalelor Timisoarei la Dans Sportiv e programata duminica şi este vorba de sectiunea standard, in care se vor dansa vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step, insa perechile vor fi diferite de cele de la Campionatul European.

TVR Timisoara si TVR 3 vor transmite in direct in zilele de 16 si 17 aprilie, de la ora 20, gala celor mai bune perechi ale Europei la dans sportiv.

Programul complet al competitiei pe Magnum Team 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.