PATRIARHUL INTREGII RUSII a anuntat OFICIAL ca se apropie SFARSITUL LUMII. CRESTINII aluneca in BEZNA sfarsitului istoriei!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 21.11.2017 10:27 | Publicat in EXTERN | Tipareste pagina

Sputnik, portalul de propaganda ruseasca, informeaza ca Patriarhul Moscovei şi al intregii Rusii, Kirill, a declarat ca omenirea s-a adancit in pacate şi sfarşitul lumii se apropie, menţionand ca acum "nu e momentul pentru clatinarea barcii patimilor omeneşti".

„Toţi oamenii care işi iubesc Patria trebuie sa se uneasca pentru ca paşim intr-o perioada critica a dezvoltarii civilizaţiei umane. Toate aceste lucruri au devenit vizibile cu ochiul liber… Trebuie sa fii orb pentru a nu vedea apropierea momentelor oribile ale istoriei, despre care vorbeşte in Apocalipsa apostolul şi evanghelistul Ioan Teologul", a spus in predica sa Patriarhul dupa slujirea Liturghiei in catedrala Hristos Mantuitorul.

Potrivit lui, conform invaţaturii creştine, apropierea şi indepartarea sfarşitului lumii depinde de oameni.
Intaistatatorul Bisericii Ortodoxe Ruse a indemnat pe fiecare, indeosebi persoanele publice, sa conştientizeze responsabilitatea in faţa Rusiei şi intregului neam omenesc şi sa puna capat „alunecarii in bezna sfarşitului istoriei".

In opinia lui, o mare parte a intelectualitaţii din Rusia „repeta erorile predecesorilor, care au dus ţara la pierzanie prin evenimentul revoluţionar, al carui centenar il comemoram in acest an"...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.