TIGANII si ROMANII, interzisi intr-un restaurant MCDONALDS din SPANIA. Vezi NOTA INTERNA pe care au primit-o angajatii!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 07.09.2017 22:43 | Publicat in EXTERN | Tipareste pagina

Un angajat de la un restaurant McDonald's din Ţara Bascilor, in Spania, a facut publica o nota interna, care a fost afişata in vestiarul angajaţilor, in care li se cere sa nu ii serveasca pe romani si ţigani, informeaza vozpopuli.com.
Nota interna subliniaza tot mai desele inşelatorii, ”gitanos/rumanos” incercand sa-i inşele pe vanzatori cu bancnote false de 50 sau 100 de euro,  şi se recomanda angajaţilor sa cheme poliţia ori de cate ori situaţia o cere.

Federaţia asociaţiilor de romani din Europa a depus o plangere penala impotriva companiei McDonald's din Spania., cu sprijinul casei de avocatura Paredes y Asociados.
McDonald's a confirmat ca vor deschide o ancheta interna.

"Spania este o ţara toleranta şi sunt foarte rare cazurile in care strainii sa fie trataţi discriminatoriu. Totuşi din ce in ce mai mulţi spanioli sunt deranjaţi de comportamentul antisocial al ţiganilor proveniţi din ţara noastra, indiferent ca vorbim despre cei care cerşesc in intersecţii sau despre cei care formeaza reţelele care exploateaza cerşetorii" - a declarat Daniel Ţecu, preşedintele FADERE.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.