Vocea Rusiei: Jocurile s-au terminat in Crimeea

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 01.03.2014 17:48 | Publicat in EXTERN | Tipareste pagina

Unul dintre editoriaştii de la Vocea Rusiei a postat pe contul personal de facebook un text despre ceea ce se intampla in Crimeea:

  • ”Vad ca multi in presa de la Bucuresti se excita pe marginea ideii ca "o sa vina radicalii de la Kiev si o sa faca ordine in Crimeea". Se excita degeaba. In Crimeea duc numai doua drumuri, ambele sunt blocate dupa toate standardele militare, cu tot cu blocuri de beton, lunetisti, lansatori de grendare etc. Toate aeroporturile civile si militare sunt blocate. Pacat ca noul "presedinte" al Ucrainei care vroia sa ajunga la Sevastopol a aflat ca aeroportul e ocupat. El vroia sa ajunga in oras, pacat ca nu a aterizat. L-ar fi arestat chiar pe pista.

Cerul deasupra Crimeei este pazit de instalatii AA ale armatei ucrainene care au ramas fidele lui Ianukovic. Drumurile nu sunt blocate de niste amatori, ci de trupele speciale ucrainene Berkut care au fost dizolvate de noua "putere" (inteleapta miscare!) si care au ajuns in Crimeea. Nu toti au ajuns vii, dar va dati seama ca sunt foarte motivati. Un procent semnificativ al locuitorilor din Crimeea sunt ex-militari si deja s-au autorganizat in vederea prevenirii diversiunilor si sabotajului. Nivelul de dotare materiala este corespunzator: blindate, rpg, niste tancuri, etc. Nici "radicalii de la Kiev" si nici armata nu vor veni sa "faca ordine". Ultima speranta a noii puteri este ca Rusia sa cedeze nervos si sa faca prostii. Nu cred ca se va intampla. Jocurile s-au terminat”.

Fara comentarii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.