Stiri locale din Timisoara

Cele mai bune ştiri din Timişoara, Timiş, Banat şi Regiunea de Vest.
De la politică la cultură, de la economie la administraţie, de la bârfă la realitate.
Spiritul Timişoarei: obiectiv, informat, documentat, echilibrat, analizat, complet.

 
In judetul Timis nu exista zone naturale de imbaiere amenajate

In urma verificarii calitatii apei de imbaiere in zona Sag si Albina, a reiesit ca aceastea nu se incadreaza in parametrii microbiologici si fizico-chimici

 
De la Inaltul Decret Domnesc al lui Cuza, la camera portabila de termoviziune

Pe platoul din Piata Victoriei, au fost prezentate o parte din mijloacele specifice tehnice din dotarea Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara

 
Primarul Nicolae Robu poate primi o amenda de 40000 lei daca mai taie un copac

Pentru a mai taia un copac sanatos din spaţiile verzi, primarul Nicolae Robu va fi obligat sa obtina un aviz de la agentia judeteana pentru protectia mediului...

 
Ascundeti cerealele, painea si copacii. Vine Politia!...

Intr-o ampla actiune de prevenire si combatere a ilegalitatilor in domeniul produselor cerealiere si de panificatie, precum si in domeniul forestier.

 
Gazprom a pus ochii pe zacamintele petroliere din zona Banatului

Gazele de sist nu reprezinta obiectul de activitate al companiei, spune Vadim Smirnov, directorul general NIS Petrol Romania.

 
Impuscaturi sub clar de luna la Timisoara

Politistii efectueaza cercetari fata un barbat de 38 de ani, banuit ca ar fi tras mai multe focuri de arma in directia unui autoturism in care se aflau trei persoane.

 
Circulatia rutiera va fi inchisa din nou pe DN 7

Circulatia rutiera va fi inchisa pe drumul national DN 7, la pozitia kilometrica 540+270, pentru executia lucrarilor de montare a dalelor la pasajul peste calea ferata.

 
Trei zile de sarbatoare la Jimbolia

Programul complet al Zilelor Jimboliene 2014

 
Centrul de Bilete si Abonamente al RATT va fi mutat

Pentru eliberarea, prelungirea sau inlocuirea abonamentelor de transport inclusiv cele gratuite, dar si pentru efectuarea platilor clientii sunt asteptati la noul sediu

 
Locuri de munca in judetul Timis la 23 iulie. Vezi care sunt!

Firmele care au locuri de munca disponibile, meseria, adresa, numarul de telefon, numarul posturilor vacante, studii si perioada.

 
260 persoane inactive in cautarea unui loc de munca

La Casa Tineretului din Timisoara, va avea loc conferinţa de lansare a proiectului privind masuri active de ocupare pentru 260 persoane inactive, in cautarea unui loc de munca.

 
Treasure hunt si simulare a procesului academic cu 180 de elevi

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT) desfasoara in perioada 23 iulie-6 august 2014 proiectul West Summer University 2014.